Cartell promocional del Titànic amb sortida de New York el 20 d'abril. |
5.892 tones de carbó;17’5 de gel; 12’5 de patates;
88 lliures de
té; 950 de cafè, 2.500 de sucre; 335 de condiments; 200 de fruita seca; 1150 de
formatge; 900 de raïm; 700 de prunes;2800 de mantega; 2.500 de pernil; 3.900 de
cereals; 1.500 de melmelada; 3750 de bacon; 900 de salsitxes; 15.500 de carn de
vaca; 1.350 de vedella; 3.350 de bé; 1.300 de porc; 185 de caviar; 650 de
salmó; 2.600 d’ostres; 500 de cloïsses; 175 de truites de riu; 500 d’arengades;
500 de turbot; 500 de palaies; 200 de déntol; 250 de halibut; 600 de llenguado;
4500 de peixos diversos; 250 de nous;
544 pintes
d’envinagrats; 750 de vinagre; 750 d’olives.
100 galons de llet
frescaMenú del sopar de primera classe el 14 d'abril |
1550 llaunes de
conserves vegeta140 de licors; 140 de cervesses; ls; 900 de sardines; 350 de pa
de pessic; 825 de conserves vegetals;
75.000 ous; 15050 paquets de
cereals per l’esmorzar; 2 tortugues; 600 llagostes; 1100 pollastres; 550 polalastres
per rostir; 77 ànecs salvatges; 160 ànecs; 220 perdius; 650 coloms;220 faisans;
110 caixes de peix
en conserva; 120 de pomes; 120 de
taronges; 120 de peres; 25 d’albercocs; 300 de nespres ; 15 de
préssecs; 55 de pomelos; 16 de llimones; 15 ramells de plàtans.
7000 paquets de
cigarretes; 3500 de cigars i 550 caixes de tabac.
Menú de segona classe |
30.000 estovalles;
115.000 tovallons; 3.500 tovalles de te; 12.000 tovallons de te; 46.000 llençols; 45.000 coixineres; 7500 mantes; 8.600 cobrellits; 3200 sacs de roba;
100.000 tovalloles de tocador; 54.000 de bany; 90.000 de mà; 3000 catifes de bany; 7500
davantals blancs 1500 de color; 12.500 draps de cuina; 12.000
de neteja i de cambrer.
No hay comentarios:
Publicar un comentario